BAASiskennis

Activiteit:    
BAASiskennis

Prijs:       
€12,50 p.p. 

Aantal :       
Vanaf 8 personen

Duur:            
2 uur

 


Omschrijving:

Wie verzamelt er in zijn vrije tijd theezakjes? Wie huilt er altijd bij het kijken van Goede Tijden, Slechte Tijden? Hoeveel doopnamen heeft Johan van HR? Door middel van een spannende quiz vol met uitdagende vragen en opdrachten duik je helemaal uit de bedrijfssfeer en leer je je collega's op een hele andere manier kennen. 

Deze quiz wordt aangepast op jouw gezelschap, waardoor de vragen en opdrachten naadloos aansluiten op de groep. Naast een kennisquiz dus ook een hoop schattingsvragen en opdrachten. Een echte teambuilding activiteit waarbij je je collega's nóg beter leert kennen. 

Voorafgaand aan de activiteit sturen wij een vragenlijst op, die elke speler in moet vullen. Hierop worden de vragen in de quiz gebaseerd. 

Wat staat je precies te wachten?

Onze begeleider begint met een duidelijke en uitgebreide uitleg over het spel. De antwoord-bordjes worden uitgedeeld en iedereen wordt voorbereid. 
Hierna start de quiz. In verschillende rondes moet je proberen zo veel mogelijk punten te verzamelen. Na elke ronde worden de antwoorden verzameld en worden ze meteen besproken. Na bepaalde rondes vindt er een korte pauze plaats. Hierin worden de antwoorden nagekeken, zodat er een tussenstand opgesteld kan worden. Maar tijdens deze pauzes kun je natuurlijk ook even nabespreken met collega's wat je net allemaal te weten bent gekomen. Als alle rondes gespeeld zijn, wordt de eindstand berekend en wordt er een top 3 gemaakt. De 3 beste spelers worden even in het zonnetje gezet en mogen de prijzen in ontvangst komen nemen.

Programma is inclusief:

  • Begeleiding door een Team Up medewerker op jouw locatie!

  • Een quiz volledig aangepast aan jouw groep.

  • Prijs voor het winnende team/de beste collega-kenner(s).

 

Wil je deze activiteit met een ander aantal personen doen? Of heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee!