Crazy 88

Activiteit:    
Crazy 88

Prijs:       
€12,50 p.p. 

Aantal :       
Vanaf 8 personen

Duur:            
2 uur

 


Omschrijving:

Hoe ver ga jij om de meest gekke opdrachten uit te voeren? Crazy 88 is een hilarisch, doldwaas, maar ook superspannend uitje. Lukt het jullie om zo snel mogelijk de lijst met opdrachten uit te voeren? Denk maar niet dat we het jullie makkelijk maken! In meerdere teams gaan jullie met je camera op pad om zo veel mogelijk punten te halen. Punten haal je door de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Onze Crazy medewerker beoordeeld alle inzendingen en deelt de punten uit. Spelen jullie het safe, maar halen jullie minder punten? Of gaan jullie helemaal los en slepen jullie de hoofdprijs binnen?

Wat staat je precies te wachten?

We beginnen natuurlijk met een uitgebreide uitleg van het spel. De teams worden verdeeld en alle benodigdheden worden uitgedeeld. Hierna gaan jullie op pad om zoveel mogelijk punten binnen te halen. Met je telefoon stuur je ons alle foto's en filmpjes die gemaakt zijn van de meest gekke opdrachten. Onze Crazy medewerker beoordeeld de inzendingen aandachtig en geeft meteen punten. Het spel vraagt dus wel om creativiteit, doorzettingsvermogen en ook een beetje lef. Aan het einde van het spel komen jullie weer terug naar het startpunt. Hier zullen de punten geteld zijn en zal dus bekend worden gemaakt wie de winnaars zijn van het spel. Alle foto's en video's worden getoond, zodat iedereen mee kan genieten van de lol die elk team gehad heeft. Hierna zal de prijsuitreiking zijn en mag het team met de meeste punten de prijs in ontvangst komen nemen. 

Programma is inclusief:

  • Begeleiding door een Team Up medewerker op jouw locatie!

  • Een lijst met knotsgekke opdrachten die jullie moeten uitvoeren.
  • Een leuke prijs voor het winnende team.

 

Wil je deze activiteit met een ander aantal personen doen? Of heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee!