Crazy Bingo

Activiteit:    
Crazy Bingo

Prijs:       
€15,- p.p. 

Aantal :       
Vanaf 8 personen

Duur:            
2 uur

 


Omschrijving:

Iedereen kent het wel! Een ouderwets potje bingo. Met je kaart vol cijfers, de getallen wegstrepen die je voorbij hoort komen. Natuurlijk zal dit wel één van de rondes zijn van de Crazy Bingo, maar daar blijft het niet bij. Tijdens deze bijzondere Bingo komen er allerlei soorten rondes voorbij. Muziek, Foto’s, Filmpjes, Voorwerpen, Verhalen, Liedjes zijn zomaar een greep uit de verschillende Bingo’s. Zie jij een voorwerp voorbij komen? Streep hem dan weg op je kaart. Hoor je een liedje voorbij komen? Streep hem dan weg op je kaart. Hoor je de getallen die op je kaart staan? Streep ze dan weg op je kaart.

Wat staat je precies te wachten?

Allereerst zullen alle bingo-kaarten worden uitgedeeld. Hierna zal onze Crazy Bingo Master het spel haarfijn uitleggen, waarna we meteen beginnen met de eerste ronde. Voldoe je aan de eisen van die ronde? Roep dan snel: "BINGO!", voordat je te laat bent en ga er met een fantastische prijs vandoor.

Programma is inclusief:

  • Begeleiding door een Crazy Bingo Master!

  • Meerdere spannende Bingo-rondes, met niet alleen maar cijfertjes!

  • Een verzameling leuke prijzen om uit de kiezen als je Bingo hebt.

 

Wil je deze activiteit met een ander aantal personen doen? Of heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee!