Wij houden van Oranje!

Activiteit:    
Wij houden van Oranje!

Prijs:       
€20 p.p. 

Aantal :       
Vanaf 9 personen

Duur:            
2 uur

 


Omschrijving:

Team Rood, Team Wit & Team Blauw gaan de strijd tegen elkaar aan in deze oer-Hollandse quiz. Let goed op bij de filmpjes-ronde, overleef het woorden spellen en zing mee met alle Nederlandse hits. Welke team weet er het meest van onze lage landen? 

Wat staat je precies te wachten?

Onze begeleider begint met een duidelijke en uitgebreide uitleg over het spel. De teams worden gevormd en iedereen wordt voorbereid.
Na de uitleg zal de quiz starten. In verschillende soorten rondes kunnen er punten verdiend worden. Tijdens deze rondes mogen er één of meerdere vrijwilligers naar voren komen per team, om de vragen te beantwoorden. Tussen elke ronde zit er een muziekronde, waarbij we een liedje gaan raden. Tussendoor zullen er korte pauzes plaatsvinden, zodat iedereen even kan overleggen, maar ook zodat er een eventuele volgende ronde klaargezet kan worden. Als alle vragen, liedjes en opdrachten geweest zijn wordt de einduitslag berekend, waarna de prijsuitreiking zal zijn. Het winnende team wordt in het zonnetje gezet en mag de prijs in ontvangst komen nemen.

Programma is inclusief:

  • Begeleiding door een Team Up medewerker op jouw locatie!

  • Een Oer-Hollandse quiz met verschillende rondes.
  • Totale aankleding van de ruimte in echt Oranje-sferen.
  • Leuk prijsje voor het winnende team.

 

Wil je deze activiteit met een ander aantal personen doen? Of heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee!