60 Seconds

Activiteit:    
60 Seconds

Prijs:       
€12,50 p.p. 

Aantal :       
Vanaf 8 personen

Duur:            
2 uur

 


Omschrijving:

Je krijgt 60 seconde om de meest gekke opdrachten uit te voeren. Krijg jij binnen 60 seconde een koekje van je voorhoofd naar je mond? Zonder hem met de handen aan te raken? Of lukt het jou om een stapel potloden de lucht in de gooien en ze met 1 hand te vangen? Het zal je niet makkelijk gemaakt worden. In 2 teams zullen de opdrachten uitgevoerd worden. Het team dat de opdracht het snelste uitvoert krijgt de punten. Wie wint de meeste punten? En wie grijpt er net naast?

Wat staat je precies te wachten?

Als eerste wordt de puntentelling uitgelegd. Hoe gaan de punten verdeeld worden? En hoe gaan de spellen verlopen? Hierna gaan we meteen met de spelletjes beginnen. Voor elke opdracht wordt een vrijwilliger naar voren gehaald, die de volgende opdracht mag gaan spelen. De opdrachten worden duidelijk uitgelegd, net voordat deze gespeeld gaan worden. Aan het einde worden alle punten bij elkaar opgeteld en zal het team met de meeste punten in het zonnetje worden gezet.

Programma is inclusief:

  • Begeleiding door een Team Up medewerker op jouw locatie!

  • Leuke opdrachten die zo snel mogelijk uitgevoerd moeten worden.

  • Een leuke prijs voor het winnende team.

 

Wil je deze activiteit met een ander aantal personen doen? Of heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee!