afGESLACHT

Activiteit:    
afGESLACHT

Prijs:       
€20,- p.p. 

Aantal :       
Vanaf 8 personen

Duur:            
2 uur

 


Omschrijving:

Wie vloeken er meer tijdens het auto rijden? Wie tanken er gemiddeld vaker een verkeerde brandstof? Wie geeft er gemiddeld meer geld uit aan een paar schoenen? Zijn het de mannen of toch de vrouwen? Tijdens dit uitje gaat de ultieme strijd gespeeld worden. De Mannen tegen de Vrouwen! Wie weten er meer over het andere geslacht? En weet iedereen trouwens wel genoeg over zijn eigen geslacht? In deze team-quiz gaan we het voor eens en voor altijd uitzoeken.

Wat staat je precies te wachten?
Allereerst wordt natuurlijk het spel uitgelegd door onze medewerker. Er worden 2 teams gemaakt. Natuurlijk is het leuk als het daadwerkelijk de Mannen tegen de Vrouwen is, maar mochten de aantallen te veel uit elkaar liggen worden er 2 willekeurige groepen gevormd. Hierna zal het spel beginnen. In meerdere rondes kunnen punten verdiend worden voor het team. Per ronde is een bepaald aantal punten te verdienen, welke in elke tussenronde verdubbeld kunnen worden. Met een paar korte pauzes tussen de rondes door is er voldoende ruimte om met elkaar de rare feitjes en weetjes te bespreken. Als alle rondes gespeeld zijn, zal de eindstand bekend gemaakt worden. Het team met de meeste punten wint het spel en gaat er met de prijs vandoor.

Programma is inclusief:

  • Begeleiding door een Team Up medewerker op jouw locatie!

  • Een quiz om te bepalen wie het sterkste geslacht is.

  • Leuk prijsje voor het winnende team.

 

Wil je deze activiteit met een ander aantal personen doen? Of heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee!