Blind Vertrouwen

Activiteit:    
Blind Vertrouwen

Prijs:       
€30,- p.p. 

Aantal :       
Vanaf 6 personen

Duur:            
4 uur

 


Omschrijving:

Tijdens dit spannende uitje ga je met je team op pad om zoveel mogelijk geld te verdienen voor jullie gezamenlijke pot. Dit doen jullie door verschillende opdrachten te doen. Makkelijk, zou je zeggen, maar één van jullie zal de boel proberen te saboteren. Deze persoon zal er alles aan doen om de opdrachten te laten mislukken. Kom jij erachter wie de boel aan het verraden is? Of ga jij iedereen Blind Vertrouwen?

Wat staat je precies te wachten?

Voordat het uitje begint zal onze begeleider het spel goed uitleggen. Iedereen wordt apart genomen om de saboteur te kiezen en hierna zal het spel starten. 
Jullie gaan nu opdrachten doen om zoveel mogelijk geld te verdienen voor jullie gezamenlijke pot. Wat jullie moeten doen wordt precies uitgelegd, waarna de opdrachten uitgevoerd kunnen worden. Na meerdere opdrachten gespeeld te hebben, moet iedereen een vragenlijst invullen. De vragenlijst zal bestaan uit 20 vragen over de saboteur. Wie de vragenlijst het beste invult, zal tot winnaar worden benoemd en mag de prijs in ontvangst komen nemen. De prijs die de winnaar zal ontvangen, staat in connectie met de hoogte van de groepspot. Maar als het de saboteur lukt om onder de radar te blijven en zo min mogelijk geld in de pot te verdienen, bestaat de kans dat niet de winnaar er met de prijs vandoor gaat, maar de saboteur. Tegen het einde van het uitje wordt op een spannende manier bekend gemaakt wie de saboteur is en wie er met de prijs vandoor gaat. 

Programma is inclusief:

  • Begeleiding door een Team Up medewerker op jouw locatie!

  • Meerdere spannende opdrachten, om de saboteur te ontmaskeren.

  • Een persoonlijke vragenlijst.

  • Een zenuwslopende bekendmaking.

  • Leuk prijsje voor de winnaar/saboteur.

 

Wil je deze activiteit met een ander aantal personen doen? Of heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee!