Cold Case - Escape Room op jouw locatie

Activiteit:    
Escape Room - 
Cold Case

Prijs:       
€150,-

Aantal :       
Van 2 - 8 personen

Duur:            
60 minuten speeltijd

 


Omschrijving:

Er is een moord gepleegd! Het lukt de politie alleen niet om de moordenaar op te sporen. Daarom hebben ze jouw team gevraagd hen hierbij te helpen. De hele plaats delict is nagebootst op jouw locatie. Het lijk, de bewijsmaterialen en het moordwapen. Ook krijgen jullie toegang tot de verschillende materialen om sporen te onderzoeken. Probeer binnen de tijd de moordenaar te vinden en zorg ervoor dat hij achter de tralies belandt.

 

Wat staat je precies te wachten?

Dit is een Escape Room op jouw locatie. Dit betekent dat op een locatie naar keuze (huiskamer, tuin, kantoor, feestzaal, e.d.) het spel gespeeld zal gaan worden. Vooraf wordt de kamer omgebouwd tot ware Escape Room. Ben maar niet bang, we gaan niet het hele huis verbouwen, het kan alleen wel zijn dat er wat extra materialen worden toegevoegd aan de inboedel. Als de plaats delict is nagebootst kunnen de spelers gaan spelen. Binnen 60 minuten moeten zij erachter komen wie de moordenaar is en waarom hij/zij de moord gepleegd heeft. Mochten jullie echt vastlopen met het onderzoek, is onze Team Up-politieofficier continue aanwezig om eventueel te helpen.

 

Programma is inclusief:

  • Begeleiding door een echte Team Up-politieofficier.

  • Een nagebootste plaats delict op jouw locatie.

  • Leuke en spannende puzzels om de moordenaar te achterhalen.

  • Een leuk aandenken aan de moordzaak

 

Wil je deze activiteit met een ander aantal personen doen? Of heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee!