De Vloek - Escape Room op jouw locatie

Activiteit:    
Escape Room - 
De Vloek

Prijs:       
€150,-

Aantal :       
Van 2 - 8 personen

Duur:            
60 minuten speeltijd

 


Omschrijving:

Waan je als een echte student aan de universiteit van Tovenarij en volg de lessen van Professor Marius Hoppentrupper. Hij is docent en zal jullie lesgeven in de risico´s van bepaalde vloeken. Het enige probleem is dat Professor Hoppentrupper een beetje onhandig is. Roept hij nu per ongeluk een vloek over zichzelf af? Helpen jullie de professor de vloek te verbreken en te zorgen dat alles weer wordt zoals het hoort? 

Wat staat je precies te wachten?
Dit is een Escape Room op jouw locatie. Dit betekent dat op een locatie naar keuze (huiskamer, tuin, kantoor, feestzaal, e.d.) het spel gespeeld zal gaan worden. Vooraf wordt de kamer omgebouwd tot ware Escape Room. Ben maar niet bang, we gaan niet het hele huis verbouwen, het kan alleen wel zijn dat er wat extra materialen worden toegevoegd aan de inboedel. Zodra alle voorbereidingen zijn getroffen, kan de les beginnen. Professor Hoppentrupper legt precies uit wat er moet gebeuren, zodat alles vanzelf duidelijk wordt. Mocht de vloek ontsnappen, blijft de professor natuurlijk in het lokaal om jullie, de leerlingen, te helpen, mochten jullie vast lopen.

Programma is inclusief:

  • Begeleiding onze speciale Team Up-professor.

  • Een echte les vanuit de Universiteit van Tovenarij.

  • Magische puzzels en opdrachten om een vloek te verbreken.

  • Een leuk aandenken aan de magische les.

 

Wil je deze activiteit met een ander aantal personen doen? Of heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee!