Het PuzzelDuel

Activiteit:    
Het PuzzelDuel

Prijs:  
€150,-

Aantal :       
2 tot 16 personen

Duur:            
60 minuten speeltijd

 


Omschrijving:

Heb je zin in puzzelen? Maar ga je liever ook de strijd met elkaar aan? Tijdens dit uitje kan het allebei. In Het PuzzelDuel is de kamer verdeeld in 2 identieke ruimtes. In beide ruimtes zijn een groot aantal puzzels te vinden, waarvan je zoveel mogelijk puzzels op moet lossen voordat de timer op 0 staat. Met verschillende soorten puzzels is er voor iedereen wel iets te doen en kun je lekker losgaan met het maken van alle puzzels!

Wat staat je precies te wachten?

Dit is een variatie op een Escape Room op jouw locatie. Dit betekend dat deze activiteit op een locatie naar keuze (huiskamer, tuin, kantoor, kantine, feestzaal etc.) gespeeld gaat worden. Vooraf worden de ruimtes ingedeeld met alle puzzels, natuurlijk wordt niet alles omgebouwd, maar alles wordt toegevoegd aan de huidige indeling. Alles gaat natuurlijk in overleg. Als alle puzzels zijn klaargezet, krijgen beide teams tegelijkertijd 60 minuten om zoveel mogelijk puzzels op te lossen en punten te scoren. Lukt het om alles puzzels binnen het uur op te lossen, krijg je bonuspunten. Het team dat aan het einde de meeste punten heeft verzameld gaat er met de titel van "Puzzelaar van het Jaar" vandoor. Onze Team Up begeleider zal continue aanwezig zijn, om eventuele hints te geven als het team echt vastloopt. 

Programma is inclusief:

  • Begeleiding door een Team Up medewerker op jouw locatie!

  • Een groot aantal Escape Room Puzzels

  • De kans om voor eens en voor altijd te bewijzen wie nu het beste Puzzel-Team is!

 

Wil je deze activiteit met een ander aantal personen doen? Of heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee!