Popquiz

Activiteit:    
Popquiz

Prijs:       
€15,- p.p. 

Aantal :       
Vanaf 8 personen

Duur:            
2 uur

 


Omschrijving:

Welke band had een nummer 1 hit met het nummer "Barbie Girl"? Uit welk land is Celine Dion afkomstig? Welk woord komt het meest voor in de nieuwste hit van Bizzey? Kom er in verschillende rondes achter welk team de titel van beste muziekkenner in ontvangst mag nemen.

Tijdens deze pubquiz gaat de volledige groep in teams aan de slag om zoveel mogelijk punten binnen te sprokkelen. In verschillende rondes kunnen deze punten verdiend worden en het team dat er in slaagt de meeste punten te halen gaat er met de prijs vandoor. 
Binnen deze quiz wordt de kennis over muziek getest. In bijvoorbeeld geluidsfragmenten, foto's, vragenrondes en beeldfragmenten worden alle vragen gesteld.
Lukt het jou en je team om alle vragen goed te beantwoorden? En de prijs in ontvangst te nemen aan het einde van de avond?

Wat staat je precies te wachten?

Allereerst worden de teams gevormd, krijgt iedereen de antwoordblaadjes en mag iedereen een leuke teamnaam bedenken. Hierna wordt kort het concept van de pubquiz uitgelegd, waarna we gaan starten met de quiz. Binnen meerdere soorten rondes worden vragen gesteld. Via beeldfragmenten, geluidsfragmenten, foto's en losse vragenrondes wordt jullie kennis getest over het onderwerp. Tijdens de korte pauzes worden de tussenstanden berekend. Aan het einde van het spel wordt de eindstand berekend en wordt de winnaar bekend gemaakt. De 3 beste teams worden naar voren gehaald en wordt hun prijs overhandigd. Er zijn 3 prijzen te winnen, het team dat als eerste geëindigd is mag als eerste kiezen. Waarna het team op de tweede plaats mag kiezen en vervolgens het team op de derde plaats.

Programma is inclusief:

  • Begeleiding door een Team Up medewerker op jouw locatie!

  • Spannende vragenrondes, met beeld-, geluids- en fotofragmenten.

  • 3 leuke prijsjes voor de Top 3.

 

Wil je deze activiteit met een ander aantal personen doen? Of heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee!