Silent Popquiz

Activiteit:    
Silent Popquiz

Prijs:       
€22,50 p.p. 

Aantal :       
Vanaf 10 personen

Duur:            
2 uur

 


Omschrijving:

Tijdens deze bijzondere Popquiz komen er meerdere soorten rondes voorbij. Maar het bijzondere aan deze popquiz is dat de vragen niet worden gesteld over de normale speakers, zodat iedereen de muziek kan horen, maar de popquiz vindt plaats via Silent Disco koptelefoons. Een unieke, nog nooit vertoonde manier van Popquizzen. Met een combinatie van geluidsfragmenten, beeldfragmenten, foto’s en vragenrondes wordt een ieders muziekkennis getest. Met de diversiteit van muziek, is er voor iedereen wel een manier waarop ze kunnen uitblinken. Welk team zal de meeste punten scoren? En gaat er vandoor met de titel “Silent Muziekkenner”?

Wat staat je precies te wachten?

Allereerst worden de teams gevormd, worden de koptelefoons uitgedeeld, krijgt iedereen de antwoordblaadjes en mag iedereen een leuke teamnaam bedenken. Hierna wordt kort het concept van de Silent Popquiz uitgelegd, waarna we gaan starten met de quiz. Binnen meerdere soorten rondes worden vragen gesteld. Via beeldfragmenten, geluidsfragmenten, foto's en losse vragenrondes wordt jullie kennis getest over het onderwerp. Tijdens de korte pauzes worden de tussenstanden berekend. Aan het einde van het spel wordt de eindstand berekend en wordt de winnaar bekend gemaakt. De 3 beste teams worden naar voren gehaald en wordt hun prijs overhandigd. Er zijn 3 prijzen te winnen, het team dat als eerste geëindigd is mag als eerste kiezen. Waarna het team op de tweede plaats mag kiezen en vervolgens het team op de derde plaats.


Programma is inclusief:

  • Begeleiding door een Team Up medewerker op jouw locatie!
  • Spannende vragenrondes, met beeld-, geluids- en fotofragmenten.
  • Silent Disco Koptelefoons
  • 3 leuke prijsjes voor de Top 3.

 

Wil je deze activiteit met een ander aantal personen doen? Of heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee!