Workshop Escape Room bouwen

Activiteit:    
Workshop Escape
Room bouwen

Prijs:  
€200,-

Aantal :       
8 tot 16 personen

Duur:            
4 uur

 


Omschrijving:

Hoe gaaf zou het zijn, als je je eigen Escape Room zou kunnen bouwen? Escape Rooms zijn er voor jong en oud, dus de meeste mensen zullen wel eens een Escape Room gedaan hebben. Maar tijdens dit uitje kun jij, met je vrienden en vriendinnen een eigen Escape Room bouwen.

Wat staat je precies te wachten?
Wij komen naar je toe met alle hulpmiddelen om een gave Escape Room te bouwen. Tijdens het 4 uur durende programma gaat onze eigen Escape Room expert met de kinderen aan de slag om een super gave Escape Room te bouwen. Er zal geknutseld, gepuzzeld, getekend, gebrainstormd en gecreëerd worden. Omdat de kinderen veel eigen invloed hebben op de puzzels en uitstraling van de kamer, zal het een echte eigen kamer worden, waardoor de kinderen vol enthousiasme naar huis zullen gaan. Maar voordat ze naar huis gaan, moeten de papa's en mama's nog wel even de Escape Room doen natuurlijk! Of wordt het spel in teams gespeeld? En krijgt iedereen ook nog eens de kans om een Escape Room te spelen?

 

Programma is inclusief:

  • Begeleiding door een Team Up Escape Room Expert!

  • Materiaal om een Escape Room te bouwen.

  • Meerdere mogelijke thema's voor de kinderen om te kiezen.

  • Een leuke aandenken aan de Workshop.

 

Wil je deze activiteit met een ander aantal personen doen? Of heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee!