Escape Experience - Escape Room op jouw locatie

Activiteit:    
Escape Experience

Prijs:       
Op aanvraag

Aantal :       
1 persoon

Duur:            
5 minuten speeltijd

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Omschrijving:

In deze 1-persoons Escape Room wordt je opgesloten in een kleine ruimte. Je staat er helemaal voor. Je bent zojuist van de straat geplukt door een onbekende. En hij heeft je opgesloten in een kleine schuur. Lukt het jou om binnen de tijd te ontsnappen? Lukt het om de ontvoerder voor te zijn en te ontsnappen voordat hij terug is?

Deze Escape Experience is ideaal voor evenementen en partijen. De gasten kunnen één voor één de experience in om snel te kunnen ontsnappen. Je bent geen lange tijd weg van het evenement, maar hebt wel een totaal nieuwe ervaring!

 

Wat staat je precies te wachten?

Deze Escape Experience zal worden opgebouwd op jouw locatie. Elke persoon die de experience wil ervaren wordt van te voren goed ingelicht over de gebruikte sloten, over de manier van ontsnappen en de noodprocedure. Hierna wordt het spel gespeeld. Er wordt eerst een korte video laten zien, waarna de gast kan beginnen te spelen. Als het de gast niet lukt binnen 5 minuten te ontsnappen, zal de deur vanzelf open gaan en zal hij/zij dan ook bevrijd worden. Na een korte heropbouw van de kamer, kan de volgende speler beginnen. Zo kan er om de +/- 7 minuten een nieuwe speler naar binnen gaan.

 

Programma is inclusief:

  • Begeleiding door een Team Up medewerker op jouw locatie!

  • Een opgebouwde Escape Experience op jouw evenement/partij.

  • Leuke en spannende puzzels om zo snel mogelijk te ontsnappen.

 

Tarieven Escape Experience:

De tarieven voor de Escape Experience zijn op aanvraag.
Onderwerpen als duur van het evenement, op- en afbouwtijd, locatie, e.d. hebben invloed op de tarieven.
Wil je de Escape Experience aanvragen? Neem dan contact met ons UP.

Wil je deze activiteit op jouw gethematiseerd evenement? Of heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.