Harry Potter - Escape Room op jouw locatie

Activiteit:    
Escape Room -
Harry Potter

Prijs:       
€150,- per kamer*

Aantal :       
6 tot 8 personen

Duur:            
60 minuten speeltijd

*Prijzen zijn excl. reiskosten

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Omschrijving:

Waan je als een echte student aan Zweinstein en volg de lessen van Professor Marius Hoppentrupper. Hij is docent "Verweer tegen de Zwarte Kunsten" en zal jullie lesgeven in een bepaalde vloek. Het enige probleem is dat Professor Hoppentrupper een beetje onhandig is. Als er nu maar niks gebeurd met de vloek en met de professor! Maar de professor kennende zal er wel iets gaan gebeuren. Helpen jullie de professor met het verbreken van een vloek, als hij weer eens iets laat vallen? 

Wat staat je precies te wachten?
Dit is een Escape Room op jouw locatie. Dit betekent dat op een locatie naar keuze (huiskamer, tuin, kantoor, feestzaal, e.d.) het spel gespeeld zal gaan worden. Vooraf wordt de kamer omgebouwd tot ware Escape Room. Ben maar niet bang, we gaan niet het hele huis verbouwen, het kan alleen wel zijn dat er wat extra materialen worden toegevoegd aan de inboedel. Zodra alle voorbereidingen zijn getroffen, kan de les beginnen. Professor Hoppentrupper legt precies uit wat er moet gebeuren, zodat alles vanzelf duidelijk wordt. Mocht de vloek ontsnappen, blijft de professor natuurlijk in het lokaal om jullie, de leerlingen, te helpen, mochten jullie vast lopen.

Programma is inclusief:

  • Begeleiding onze speciale Team Up-professor.

  • Een echte "Verweer tegen de Zwarte Kunsten"-les.

  • Magische puzzels en opdrachten om een vloek te verbreken.

  • Een leuk aandenken aan de Zweinstein-les.

 

Tarieven Harry Potter Escape Room:

6 t/m 8 personen             € 150,- per kamer. incl. BTW

2 t/m 8 personen          € 123,97 p.p. excl. BTW

*Tarieven zijn excl. reiskosten

Wil je deze activiteit met een ander aantal personen doen? Of heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.