Wie is de Mol? - Escape Room op jouw locatie

Activiteit:    
Escape Room -
Wie is de Mol?

Prijs:       
€150,- per kamer

Aantal :       
6 tot 8 personen

Duur:            
60 minuten speeltijd

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Omschrijving:

Het nieuwste seizoen van Wie is de Mol? is gestart. Alle bekende Nederlanders die ooit aan het spel hebben meegedaan doen mee. Eén van hen is bekroond tot
Ultra-Mol. Let op! Dit hoeft dus niet persé een oud-Mol te zijn. Kom erachter wie dit is, door verschillende puzzels en opdrachten uit te voeren. En dit alles in het echte Wie is de Mol? thema. Kom jij achter het antwoord op die ene vraag waar het allemaal om draait? Wie... Is.... De Mol?

Wat staat je precies te wachten?
Dit is een Escape Room op jouw locatie. Dit betekent dat op een locatie naar keuze (huiskamer, tuin, kantoor, feestzaal, e.d.) het spel gespeeld zal gaan worden. Vooraf wordt de kamer omgebouwd tot ware Escape Room. Ben maar niet bang, we gaan niet het hele huis verbouwen, het kan alleen wel zijn dat er wat extra materialen worden toegevoegd aan de inboedel. 
Als alle puzzels hun plekje gevonden hebben, kunnen de spelers het spel gaan spelen. Zij moeten proberen binnen de tijd de Mol te ontmaskeren. 
Natuurlijk is het ook mogelijk om het spel te spelen met een eigen saboteur in jullie midden. Hierbij zal één persoon in jullie gezelschap de Mol worden en zal deze persoon de rest gaan tegenwerken in het halen van de Escape Room. Als het de Mol lukt de kamer te doen mislukken, wint hij/zij een prijsje. Lukt het hem niet, dan wint de persoon die deze saboteur ontmaskert. 

 

Programma is inclusief:

  • Begeleiding door een Team Up medewerker op jouw locatie!

  • Leuke puzzels en opdrachten om achter de Ultra-Mol te komen.

  • Een leuk aandenken aan de Ultra-Mol.

  • Een leuke prijs voor de Mol/Winnaar.

 

Tarieven Wie is de Mol? Escape Room:

6 t/m 8 personen             € 150,- per kamer. incl. BTW

2 t/m 8 personen          € 123,97 p.p. excl. BTW

Wil je deze activiteit met een ander aantal personen doen? Of heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.