Escape Rooms op jouw locatie

De activiteit die je zocht niet gevonden? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!


Cold Case

Het is de politie helaas niet gelukt om deze moordzaak op te lossen. Lukt het jou en je team wel om de moordenaar te vinden? Onderzoek de plaats delict, ondervraag de getuigen en verdachten en doe onderzoek. Krijg jij voor elkaar wat de politie niet lukte? Zorg jij ervoor dat de juiste persoon achter de tralies belandt?

 

60 minuten speeltijd

2 tot 8 personen

€150,- per kamer


Wie is de Mol? 

Met deze volledig in Wie is de Mol? gethematiseerde kamer moet jij erachter komen wie de mol is in het nieuwe seizoen. Alle oud-kandidaten doen weer mee en één van hen is de ultieme mol geworden. Lukt het jou om binnen de tijd de juiste Mol te ontmaskeren? Het is ook mogelijk een saboteur aan het spel toe te voegen.

 

60 minuten speeltijd

2 tot 8 personen

€150,- per kamer


De Vloek

Je krijgt les van een docent van de school voor Tovenarij. Tijdens deze les gebeurt er iets vreselijks. De docent raakt verstrikt in een vloek. Lukt het jullie om de professor te helpen? En de vloek ongedaan te maken? Ga de uitdaging aan en waan je als een echte tovenaarsleerling.

 

60 minuten speeltijd

2 tot 8 personen

€150,- per kamer


Escape Experience

Tijdens deze experience sta je er helemaal alleen voor. Je bent door iemand meegenomen en in een kleine ruimte opgesloten. Wat nu? Je moet proberen zo snel mogelijk te ontsnappen, voordat je ontvoerder terug komt. 

Deze Escape Experience is perfect voor op jouw evenementen & partijen. Gasten spelen 1 voor 1 het spel.

5 minuten speeltijd

1 persoon

Op aanvraag