Familiefeesten op jouw locatie

De activiteit die je zocht niet gevonden? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!


Wij houden van Oranje!

In 3 teams gaan jullie de strijd aan in verschillende vragenrondes, muziekrondes en opdrachten. Zing mee met de leukste Hollandste hits, spel de raarste Nederlandse woorden of geef een roddel zo goed mogelijk door aan je teamgenoten. Wie weet er het meeste af van ons koude kikkerlandje?

 

3 uur

Vanaf 8 personen

Vanaf €17,50 p.p.


Blind Vertrouwen

Voer gezamenlijk de gaafste opdrachten uit om geld te verdienen voor de groeps-pot. Makkelijk, zou je zeggen, maar één van de spelers zal het de andere heel moeilijk maken. Hij/zij zal de opdrachten zo gaan saboteren, dat er maar weinig geld binnenkomt. Wie weet de saboteur te ontmaskeren en er met de prijs vandoor te gaan?

 

4 uur

8 - 15 personen

€30,- p.p.


Escape Room op jouw locatie

Wil je graag met jouw familie gaan escapen? Maar heeft David die ene in de stad al gedaan? En is Amber al bij die aan de hoofdweg geweest? Kom je er niet uit naar welke Escape Room je moet gaan? Laat de Escape Room dan naar je toe komen. Wij toveren jouw huiskamer om. 
Probeer daar maar eens te ontsnappen!

 

60 minuten speeltijd

2 tot 8 personen (per kamer)

€150,- per kamer


Pubquiz

In verschillende kleine groepjes gaan jullie alle vragen beantwoorden. Maak een keuze uit één van onze thema's of ga voor de popquiz. Door middel van geluidsfragmenten, afbeeldingen en kennisvragen wordt jullie kennis getest. Wie heeft de meeste antwoorden goed en mag zich tot pubquiz-koning kronen?

 

3 uur

Vanaf 15 personen

Vanaf €10,- p.p.


afGESLACHT

De strijd der seksen, de bekendste en meest typische strijd ooit. Ga de uitdaging aan en zorg ervoor dat jouw team de meeste punten binnen sprokkelt tijdens de verschillende rondes. En bewijs zo voor eens en voor altijd wie dan toch het sterkste geslacht is. De Jongens, of toch de Meisjes?

 

3 uur

Vanaf 8 personen

Vanaf €17,50 p.p.


60 Seconds

Probeer zo snel mogelijk alle pingpongballetjes uit het doosje te krijgen. Stuiter 8 potloden via de gum in een glas. Of schiet als eerste alle blikjes van een kruk af. Zomaar wat voorbeelden van de snelle opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Wie lukt het zo snel mogelijk? Welke team gaat er met de snelste titel vandoor?

 

3 uur

Vanaf 8 personen

Vanaf €12,50 p.p.


Crazy 88

Waar zijn jij en je familie toe in staat tijdens dit knotsgekke uitje? De verschillende teams krijgen een lijst mee met de meest aparte opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Doe jij met je team de makkelijkste opdrachten? Of gaan jullie voor het uiterste om de meeste punten binnen te sprokkelen en zo die winst te behalen?

 

3 uur

Vanaf 8 personen

Vanaf €12,50 p.p.