Kinderfeestjes

De activiteit die je zocht niet gevonden? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!


Workshop Escape Room bouwen

Escape Rooms, iedereen heeft er wel van gehoord. Super leuk om te doen! Maar is het ook niet super gaaf om er zelf eentje te bouwen? Tijdens dit kinderfeestje is dat mogelijk. Tijdens het 4 uur durende programma gaan de kinderen een Escape Room bouwen, die de papa's en mama's kunnen doen als ze de kinderen komen ophalen!

4 uur

8 - 15 kinderen

€200,- per feestje


Escape Room op jouw locatie

Wil je graag met jouw vrienden gaan escapen? Maar heeft Chantal die ene in de stad al gedaan? En is Mark al bij die aan de hoofdweg geweest? Kom je er niet uit naar welke Escape Room je moet gaan? Laat de Escape Room dan naar je toe komen. Wij toveren jouw huiskamer om. 
Probeer daar maar eens te ontsnappen!

 

60 minuten speeltijd

2 tot 10 kinderen (per kamer)

€150,- per kamer


Blind Vertrouwen - Junior

Voer gezamenlijk de gaafste opdrachten uit om geld te verdienen voor de groeps-pot. Makkelijk, zou je zeggen, maar één van de spelers zal het de andere heel moeilijk maken. Hij/zij zal de opdrachten zo gaan saboteren, dat er maar weinig geld binnenkomt. Wie weet de saboteur te ontmaskeren en er met de prijs vandoor te gaan?

 

5 uur

8 - 15 kinderen

€175,- per feestje


60 Seconds - Junior

Probeer zo snel mogelijk alle pingpongballetjes uit het doosje te krijgen. Stuiter 8 potloden via de gum in een glas. Of schiet als eerste alle blikjes van een kruk af. Zomaar wat voorbeelden van de snelle opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Wie lukt het zo snel mogelijk? Welke team gaat er met de snelste titel vandoor?

 

4 uur

8 - 15 kinderen

€120,- per feestje


Crazy 88 - Junior

Waar zijn jij en je vrienden toe in staat tijdens dit knotsgekke uitje? De verschillende teams krijgen een lijst mee met de meest aparte opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Doe jij met je team de makkelijkste opdrachten? Of gaan jullie voor het uiterste om de meeste punten binnen te sprokkelen en zo die winst te behalen?

 

4 uur

8 - 15 kinderen

€120,- per feestje