Pubquiz op jouw locatie

Wij bieden meerdere thema's pubquizzen aan, mocht jouw thema er niet tussen zitten? Laat het ons weten!


Popquiz

Welke band had een nummer 1 hit met het nummer "Barbie Girl"? Uit welk land is Celine Dion afkomstig? Welk woord komt het meest voor in de nieuwste hit van Bizzey? Kom er in verschillende rondes achter welk team de titel van beste muziekkenner in ontvangst mag nemen.

 

3 uur

Vanaf 15 personen

Vanaf €10,- p.p.


Game of Thrones

Wat is de naam van de vader van Jon Snow? Hoe heten de draken van Daenerys? Wat is het motto van House Lannister? Vul aan: The night is dark and full of ____.
Welk team mag zich aan het einde van het spel op de troon wanen en wordt King of Queen of the 7 Kingdoms?

 

3 uur

Vanaf 15 personen

Vanaf €10,- p.p.


Disney

Hoe heet het hulpje van Kapitein Haak? Wat betekent "Hakuna Matata"? Hoe oud was Het Beest toen hij vervloekt werd door de heks met de roos? 
Kom erbij! Kom erbij! Zet je zorgen maar opzij! Beantwoord alle vragen en bepaal wie de beste Disney-kenner is tot de sterren, en daar voorbij!

 

3 uur

Vanaf 15 personen

Vanaf €10,- p.p.


Harry Potter

Hoe heet de plattegrond waar je mensen op ziet lopen? Wat gebeurt er met de spreuk "Lumos"? Van wie is het dagboek in de Geheime Kamer? Wie is Nagini?
Geef jij jouw Harry Potter kennis een 9¾ en denk jij dat je de Steen der Wijzen niet nodig zal hebben? Ga dan nu het duel met elkaar aan en maak het niet te Ridiculus!

 

3 uur

Vanaf 15 personen

Vanaf €10,- p.p.


Friends

Hoe vaak wordt er geklapt in het introliedje? Hoe heet de onderbuurman van Monica en Rachel? Hoe heet het koffietentje waar de vrienden vaak zitten? Oh... My... God... Weten jij en je Friends alles van deze fantastische serie? Beantwoord alle vragen en kijk of jij The One with all the right answers bent. Could you be more excited? 

 

3 uur

Vanaf 15 personen

Vanaf €10,- p.p.


Marvel

Wie was de First Avenger? In welke film wordt Black Panther geïntroduceerd? Welke kleuren heeft het kostuum van Captain Marvel? Wat is de echte naam van Iron Man? Weten jullie alles van de Marvel Cinematic Universe? Ga dan nu de Infinity War aan met je vrienden en bepaal wie er uiteindelijk wint tijdens de End Game!

 

3 uur

Vanaf 15 personen

Vanaf €10,- p.p.


Sherlock

Wat is het huisnummer van het huis in Bakerstreet? Wie is Mycroft? Hoe heet de hospita van Sherlock? Wat hoor je als Irene Adler een berichtje stuurt? Ben jij zo Sherlocked dat je alles weet van deze spannende serie? Kruip dan nu je Mind Palace in en ga als een echte detective op zoek naar de juiste antwoorden. 

 

3 uur

Vanaf 15 personen

Vanaf €10,- p.p.


Doctor Who

Hoeveel Doctors zijn er tot nu geweest? Wat is het meest karakteristieke kledingstuk van Eleven? Hoeveel harten heeft de Doctor? Wat moet je niet doen als je een Weeping Angel tegenkomt? Heb jij de TARDIS niet nodig om alles te checken?
Verzamel dan al je Companions en Allons-Y!

 

3 uur

Vanaf 15 personen

Vanaf €10,- p.p.


The Hunger Games

Hoe heet de stylist van Katniss? Wat roept ze als Primrose uit de loting komt? Waarin is District 12 gespecialiseerd? Wie is Buttercup? Wat is Katniss' favoriete wapen?
Bied jij je aan als vrijwilliger en beantwoord jij alle vragen goed? Dan wens ik je Happy Hunger Games! And may the odds be ever in your favor.

 

3 uur

Vanaf 15 personen

Vanaf €10,- p.p.


Lord of the Rings

Hoe heet Gandalf's paard? Hoe heette Gollum voordat hij Gollum werd? Wie is Boromir? Wat is de relatie tussen Bilbo Baggins en Frodo Baggins? 
One does not simply answer everything right. Bezit jij de kennis om my precious pubquiz tot een goed einde te brengen? Denk er goed over na or you shall not pass!

 

3 uur

Vanaf 15 personen

Vanaf €10,- p.p.